Cristiano Ronaldot piinab hirmus sõltuvus? (3)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo Foto: SCANPIX

Maailma paremate jalgpallurite hulka kuuluv Cristiano Ronaldo on viimase kümne aasta jooksul silmnähtavat oma välimust muutnud ning käinud mitmetel iluoperatsioonidel.

Portugali kõmuajakiri VIP kirjutas viimati, et Ronaldo võib Botoxist koguni sõltuvuses olla. Ajakirja andmetel kulutab jalgpallur endiselt suuri summasid, et oma välimust ideaalseks korrigeerida. Väidetavalt on seetõttu ka mehe esitused jalgpalliväljakul kehvemaks muutunud.

The Sun kirjutas mõne aja eest, et Ronaldo on viimase 13 aasta jooksul läbi teinud kümneid iluoperatsioone. Selle ala spetsialist Alex Karidis tõi välja, et suure tõenäosusega on mees lasknud ümber teha oma otsaesise, silmade ümbruse, huuled, hambad, juuksed, kulmud ja nina.

Karidise arvates tegeleb Ronaldo pidevalt oma näojoonte korrashoidmisega ning näiteks otsaesise ja silmade juures kasutab ta iga paari kuu järel Botoxit. Ka juuksepiiri ja kulmude sättimisega peab tegelema vähemalt korra aastas. Kõige kallimaks on Ronaldol ilmselt läinud oma hammaste korda saamine: arsti hinnangul võib lumivalge ja ideaalse hambumuse hinnaks olla umbes 20 000 naela.

A photo posted by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles