Säästuaja suusaturg tuleb taas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu soetas Säästuaja suusaturult endale efektsed lumelauad ka Klubi Tartu Maraton juht Indrek Kelk. Aastaid tagasi toodetud suusad sobisid ideaalselt retrosõiduks.
Mullu soetas Säästuaja suusaturult endale efektsed lumelauad ka Klubi Tartu Maraton juht Indrek Kelk. Aastaid tagasi toodetud suusad sobisid ideaalselt retrosõiduks. Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Eelmisel talvel Tartu Maratoni raames esmakordselt käimalükatud ja menukaks kujunenud projekt Säästuaja suusaturg tegutseb ka selle aastal.



Eelmisel aastal läksid rahvale eriti hästi kaubaks lastele mõeldud suusa- ja uisuvarustus. Kuid ostjad leidus ka muule kaubale - 90% müügiks toodud asjadest osteti ära.


Tartu Maratoni korraldajad kutsuvad uuesti üles oma koduseid suusa-uisu varusid revideerima ning loodavad, et sellest saab kõigile osapooltele kasulik ja ühtlasi ka keskkonnasõbralik ettevõtmine.

Suusaturg avatakse 40. Tartu Maratoni võistluskeskuses EMÜ spordihoones reedel 18. veebruaril kell 9.00, avatuks jääb see laupäeva, 19 veebruari õhtul kella 19.00ni.


Turule mõeldud kauba saab tuua  Klubi Tartu Maraton büroosse. Suusaturu komisjoni tasu on 0,5 € iga eseme pealt.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles