Video: tenniseäss lõikas keset aastalõputurniiri omal patsi maha

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Svetlana Kuznetsova
Svetlana Kuznetsova Foto: Wong Maye-E/AP

Maailma tennise edetabeli üheksas naine Svetlana Kuznetsova alistas eile Singapuris toimuval tennise aastalõputurniiril poolatari Agnieszka Radwanska (WTA 3.) raskes mängus tulemusega 7:5, 1:6, 7:5. Võidu nimel tegi venelanna karmi ohverduse: ta lõikas enda juuksed mängupausi ajal paarikümne sentimeetri jagu lühemaks.

Liiga pikk pats häiris naist sedavõrd palju, et sellest tuli otsustaval kolmandal setil loobuda. Kuznetsova oli sel hetkel geimidega 1:2 kaotusseisus. «Vahepeal tuleb nii teha. Ma pole küll parim juuksur ning ajastuski polnud hea,» kirjutas venelanna Instagrammi lisatud video juurde.

«Iga kord, kui tegin hea löögi, lendas pats mulle silma. Mõtlesin endamisi, kas tähtsamad on juuksed, mis kasvavad tagasi, või tennisematš. Sain aru, et pean seda tegema, ega seal palju millegi üle mõelda ei olnud,» kirjeldas naine juhtunut. «Püüdsin endast parima anda, kuid ma ei teagi, kui palju ma maha lõikasin.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles