Kuus eestlast pääses Tartus ITF turniiril teise ringi

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kenneth Raisma
Kenneth Raisma Foto: Sille Annuk

Tartus ITF 10 000 dollari suuruse auhinnafondiga turniiril Paf Open jõudsid üksikmängus kuus Eesti meest teise ringi.

Eile olid eestlased hoos ja esimeses ringis said võidu Mattias Siimar, Oskar Lusti ja Kristjan Tamm. Tänane päev oli eestlastele samuti edukas ja üksikmängu teise ringi lisandusid Karl Kiur Saar, Vladimir Ivanov ja Kenneth Raisma.

Esimeses mängus võitis Karl Kiur Saar lätlast Roberts Grinvaldsit 6:2, 6:4. Sellele järgnevas mängus sai Vladimir Ivanov 46 minutiga jagu Shahar Elbazist  6:1, 6:0. Seejärel toimus paarismäng, kus Mattias ja Kristofer Siimar alistasid Leedu paari Tadas Babelis - Tomas Vaise 6:3, 6:4. Karl Kiur Saar ja Oskar Lusti võitsid paarismängus põhjanaabreid Eero Antonen - Otto Holtari 6:3, 7:6(5).

Esimene kaotus eestlastele tuli Anton Pavlovilt, kes pingelises mängus jäi alla venelasele Alexander Vasilenkole (ATP 635.). Esimeses setis õnnestus Pavlovil vastase serv murda ja 4:2 juhtima minna, kuid siis leidis Vasilenko oma mängu ja võitis seti 6:4. Vasilenko hoogu jagus ka teise seti alguses ja ta läks 3:1 juhtima ja oli lähedal veel ühe Pavlovi servigeimi murdmisele. Pavlov suutis küll mängu tasakaalustada, aga siiski läks ka teine sett venelasele 7:5.

Päeva mängus kell 18 oli Kenneth Raisma (ATP 910.) vastaseks Venemaa esindaja Vitali Kozjukov (ATP 590.). Punkt-punkti heitluses jäi esimeses setis peale Raisma 6:3, sama tasavägine teine sett lõppes sarnase tulemusega Kozjukovi kasuks. Otsustavas setis õnnestus Raismal kohe esimene vastase servigeim murda ja sellest piisas, et sett 6:3 ja kogu mäng võita.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles