Ats Purje dramaatilisest võidust: terve meie pink oli infarkti äärel

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Eesti meistriliigas tänu keskkaitsja Maximiliano Ugge 91. minuti väravale tabeli viimasest Rakvere Tarvast 2:1 jagu saanud ja tänu sellele endiselt tiitliheitluses püsiva Nõmme Kalju ründaja Ats Purje lausus pärast kohtumist antud intervjuus, et Kalju mängijaid vaevab viimastes mängudes võidukohustus.

«Me ei oodanud kerget mängu, teadsime, et nad peavad kaitses südilt vastu. Lõime kiire värava ära ja arvasime, et tuleb lihtsalt teine-kolmas ka. Aga siis ei saanud enam üldse sisse. Ja kui nad siis ära lõid, oli meil terve pink infarkti äärel! Aga õnneks Ugge päästis meid ilusa väravaga, väga tähtsad kolm punkti!» rääkis Purje.

Vaata videost, miks Kaljul Purje arvates väravate löömisega raskusi on, mida ta arvab tihedast mängugraafikust, mida ootab laupäevasest mängust Tartu Tammekaga ja milline on tema nägemus ülipõnevast tiitliheitlusest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles