Vägev video: Martin Müürsepp kostitab Lakersit kümne punkti ja kahe pealtpanekuga

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Müürsepp
Martin Müürsepp Foto: Youtube

Ainsa eestlasena Põhja-Ameerika korvpalliliigas NBAs mänginud Martin Müürsepast avaldati Youtube’is haruldased kaadrid Dallas Mavericksi särgis. Eestlane viskas videos nähtavas kohtumises Los Angeles Lakersi korvi kümme punkti, kuid Dallas Mavericks kaotas mängu 80:87.

Müürsepp valiti NBAsse 1996. aasta draftis avaringi 25. valikuna. Utah Jazz otsustas eestlase aga tulevase drafti-valiku eest Miami Heati vahetada, kus Müürsepp ka oma NBA debüüdi tegi. Peagi liitus eestlane Dallas Mavericksiga, kelle särgis tegi ka oma NBA karjääri parima mängu, visates Los Angeles Clippersi vastu 28 mänguminutiga 24 punkti, lisaks võttis ta veel 8 lauapalli.

Videos nähtav mäng leidis aset 1997. aasta 6. aprillil. Müürsepp viibis platsil 13 minutit ning sooritas väljakult kuus pealeviset, millest neli olid tabavad. Kaks punkti tulid ka vabavisetest. Lisaks tegi ta ühe vaheltlõike, võttis kaks lauapalli ning andis ühe korvisöödu. Mängu parim oli Lakersi mängujuht Derek Fisher, kes viskas 21 silma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles