Kangert jätkab ikkagi abimehena: mulle meeldib see roll

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi suurtuuridel Tanel Kangerti peale ilmselt ei mängita, loodab eestlane leida võistlusi, kus ta saaks finišijoonel samamoodi käsi üles tõsta, nagu möödunud nädalavahetusel Abu Dhabis.
Kuigi suurtuuridel Tanel Kangerti peale ilmselt ei mängita, loodab eestlane leida võistlusi, kus ta saaks finišijoonel samamoodi käsi üles tõsta, nagu möödunud nädalavahetusel Abu Dhabis. Foto: KARIM SAHIB/AFP

Kui jalgrattur Tanel Kangert (29) krooniti nädalavahetusel Abu Dhabi velotuuri võitjaks, sai välismaistest rattaportaalidest lugeda, et Kangert on tuleval aastal valmis karjääris järgmist sammu astuma. Postimees uuris Astana klubi profilt, kui kõrgele võib ta meeskonna hierarhias tõusta, ja sai vastuseks, et tegelikult jääb tema roll ikkagi varasemaga üsna sarnaseks.

Klubi senine liider Vincenzo Nibali hakkab uuel hooajal sõitma vastloodud Bahrein-Merida tiimis. Seega meeskonna jõujooned muutuvad, aga mitte piisavalt, et Kangert järsku liidriks saaks.

«Ilmselt suurt midagi ei muutu. Võib-olla pean lihtsalt olude sunnil pisut rohkem asju enda kaela võtma, kui Nibali ära läheb ja meile sama kaliibriga asendajat ei tule. Üldiselt mulle praegune abimehe roll meeldib ja tegelikult on mul ka siiamaani olnud võimalusi tulemust teha. Pean üles leidma sõidud, kus tiim võimaldab mulle liidrikohustuse. Eks siis näha ole, palju neid tuleb,» rääkis Kangert eile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles