Rakvere üllatas karikasarja põnevusmängus valitsevat meistrit

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Võrkpalliklubi.
Rakvere Võrkpalliklubi. Foto: Meelis Meilbaum

Võrkpalli Eesti karikavõistluste veerandfinaalis pani end raskesse seisu valitsev Eesti meister Selver Tallinn, kes kaotas avamängu Rakverele 2:3.

Selver kaotas kaks esimest geimi 23:25 ja 23:25, kuid võitis kolmanda ja neljanda vastavalt 27:25 ja 25:22. Otsustavas viiendas geimis käis ülipõnev heitlus lõpuni, Selveril oli ka matšpall, kuid lõpuks pööras Rakvere kohtumise viienda geimi 17:15 võiduga enda kasuks.

Rakverele tõi Kevin Saar parimana 24 punkti, Tanel Uusküla lisas 17 punkti. Siim Põlluääre arvele jäi 9 punkti, Andris Õunpuu, Kaupo Kivisild ja Romet Priimägi toetasid võitjaid kõik võrdselt 8 punktiga. Üleplatsimees oli koguni 37 punkti kogunud Selveri diagonaalründaja Lincoln Williams, Siim Ennemuist ja Rauno Tamme tõid mõlemad 14 punkti.

Karikavõistluste poolfinalist selgub kahe mängu kokkuvõttes. Kui mõlemad võistkonnad võidavad ühe kohtumise, määrab edasipääseja punktide arv. Võrdsuse korral mängitakse edasipääseja selgitamiseks kuldne geim. Tulise karikavõistluste duelli teine kohtumine toimub Rakvere spordihallis 10. novembril. Poolfinaalis läheb paari võitja vastamisi Bigbank Tartuga, kes alistas kaheksa parema seas Neemeco SK.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles