Mourinho sai Guardiolalt revanši, Chelsea langes välja

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester Unitedi poolkaitsja Juan Mata tähistab Manchester Cityle löödud võiduväravat.
Manchester Unitedi poolkaitsja Juan Mata tähistab Manchester Cityle löödud võiduväravat. Foto: SCANPIX

Jalgpalli Inglismaa liigakarikasarjas alistas Manchester United kodus 1:0 Manchester City, mängu ainsa värava lõi 54. minutil Juan Mata.

Seejuures arvati just Mata kohta hooaja eel, et uus peatreener Jose Mourinho saadab ta klubist minema, sest täpselt nii oli portugallane hispaanlasega teinud mõne aasta eest Chelseat juhendades. Nüüd sai Jose Mourinho aga tänu Mata väravale revanši oma igipõliselt rivaalilt ehk City peatreenerilt Pep Guardiolalt, kellele ta pidi klubide septembrikuises liigamängus alla vanduma.

Londoni klubide vastasseisus alistas West Ham koduväljakul 2:1 Chelsea. Skoori avas 11. minutil Cheikhou Kouyate ja 48. minutil kasvatas West Hami edu Edimilson Fernandes, Chelsea keskkaitsja Gary Cahilli tabamus mängu viiendal lisaminutil ei muutnud enam midagi.

Southampton oli 1:0 üle Sunderlandist, mängu ainsa värava lõi 66. minutil marokolane Soufane Boufal, kes osteti sel suvel 16 miljoni naela ehk klubi rekordsumma eest Prantsusmaalt Lille'i ridadest.

Pärast mängude lõppu loositi ka veerandfinaalpaarid ja need on järgmised:

  • Manchester United - West Ham
  • Liverpool - Leeds
  • Arsenal - Southampton
  • Hull - Newcastle
Jose Mourinho mängueelsetele palvetele vastati. FOTO: Scanpix
Jose Mourinho mängueelsetele palvetele vastati. FOTO: Scanpix Foto: Jason Cairnduff/REUTERS
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles