Liverpool heitleb koha eest poolfinaalis Leeds Unitediga

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan liigakarika veerandfinaalis Tottenhami vastu.
Ragnar Klavan liigakarika veerandfinaalis Tottenhami vastu. Foto: SCANPIX

Eilsete Inglismaa liigakarika kaheksandikfinaalide järel loositi paaridesse ka veerandfinaali jõudnud klubid. Eesti jalgpallikoondise kapteni Ragnar Klavani tööandja FC Liverpool võõrustab järgmisena Leeds Unitedit.

Kui Liverpool püsib praegu Inglismaa kõrgliigas tiitliheitluses (liidriga võrdsete punktide juures ollakse tabelis kolmandad), siis Leeds United hoiab Inglismaa esiliigas ehk Championshipis 10. kohta. Kui Liverpool alistas kaheksandikfinaalis 2:1 Tottenhami, siis Leeds oli üle samuti esiliigas mängivast Norwich Cityst. 2:2 lõppenud kohtumise järel võitis Leeds penaltitega 3:2.

Liigakarika veerandfinaalid peetakse 29. või 30. novembril. Ülejäänud veerandfinaalides kohtuvad Manchester United – West Ham United, Hull City – Newcastle United ning Londoni Arsenal – Southampton.

Liigakarika poolfinaalid on kavas 9. ja 23. jaanuaril (erinevalt turniiri varasemast faasist peetakse poolfinaalis kaks kohtumist). Finaal peetakse 26. veebruaril.

Eelmisel hooajal jõudis Liverpool liigakarikas finaali, kuid esikohamängus jäädi penaltitega alla Manchester Cityle.

Liigakarika veerandfinaalid:

  • Manchester United - West Ham United
  • Liverpool - Leeds United
  • Londoni Arsenal - Southampton
  • Hull City - Newcastle United
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles