Hunt ja Bengals tulevad Londonisse

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt (paremal)
Margus Hunt (paremal) Foto: SCANPIX

Cincinnati Bengalsi Ameerika jalgpallur Margus Hunt mängib pühapäeval Londonis Wembley staadionil Washington Redskinsiga. Profiliiga NFL on juba alates 2007. aastast põhihooaja matše Londonisse toonud, nüüd on aeg Euroopasse tulla eestlase koduklubil.

Kuna Bengalsi treeneritel välisriigis mängimise kogemus puudub, helistas peatreener Martin Lewis pärast mängugraafiku selgumist  New York Jetsi treenerile Todd Bowlesile, kes käis meeskonnaga Londonis mullu. Lewis soovis teada, kas Londonisse tasuks lennata nädal varem või tuleks mängu võtta samamoodi nagu siis, kui see toimub Ameerikas. Mõistlikum leiti olevat viimane ning Londonisse asuti teele eile. Täna ja homme toimuvad Londonis meeskonna treeningud, pühapäeva õhtul on juba mängupäev.

Selline lähenemine võimaldab vigastatud mängijatel kauem Bengalsi klubiruumides ravi saada. Peale selle on Lewis täheldanud, et varem Londonisse lennanud meeskonnad on mängu kaotanud. Nii juhtus mullu Buffalo Billsiga, tunamullu langes reisiplaanide ohvriks Jacksonville Jaguars. Kuna Londoni aeg on viis tundi idaranniku ajast ees, tuleb Bengalsi meestel lennukis magada. Probleem on see, et kõigile lennukis voodikohti ei jagu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles