Viljandi ja Kehra olid meistriliigas võidukad

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Balti Liiga kohtumine Viljandi HC ja Minski SKA
Balti Liiga kohtumine Viljandi HC ja Minski SKA Foto: Marko Saarm

Eesti meeste käsipallimeistrivõistlustel lõppes teise ringi avavoor. Neljapäeval teenisid kindlad võidud kevadised medalistid Viljandi HC ja HC Kehra/Horizon Pulp&Paper.

Viljandi alistas võõral väljakul HC Tallase 35:26. Viljandlased panid oma paremuse maksma juba avapoolajal, mis võideti 17:7. Kristjan Koovit ja Kristo Voika viskasid 8 väravat. Ott Varik lisas 7 tabamust. Raigo Pennula oli 8 väravaga Tallase parim.

Kehra oli Tapa spordikeskuses sealsest võistkonnast parem 31:15 (14:7). Siimo Tänavots oli 7 väravaga Kehra edukaim. Kaspar Lees lisas 6 väravat. Ailar Puhasmets, Martin Adamson ja Vahur Oolup viskasid Tapa kasuks 4 väravat.

Liigatabel: Põlva Serviti (12 punkti/6 mängu); Viimsi/Tööriistamarket (10/7); HC Kehra/Horizon Pulp&Paper (10/7); Viljandi HC (10/7); SK Tapa (4/7); HC Tallas (2/7) Aruküla (0/7).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles