Madridi Real ja Olympiacos võitsid võõral väljakul

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vassilis Spanoulis (palliga)
Vassilis Spanoulis (palliga) Foto: SCANPIX

Korvpalli Euroliigas said tänases kahes viimases matšis võidurõõmu tunda võõral väljakul mänginud Madrdi Real ja Olympiacos. Real oli 101:90 üle Milano Olimpiast ning Olympiacos alistas 95:90 Baskonia meeskonna.

Kreeklaste ja baskide vastasseisu avapoolajal näitas paremat hoogu Baskonia, kes läks pikemale pausile eduseisul 52:47. Ka kolmanda veerandi järel oli baskidel kahepunktine edu, kuid viimase kümne minutiga õnnestus Olympiacosel matš oma kasuks pöörata. Võitjate parimana viskas Vangelis Mantzaris 17 punkti. Vassilis Spanoulis ja Kostas Papanikolaou lisasid kumbki 15 punkti. Spanoulis panustas võitu ka 15 resultatiivse sööduga.

Olympiacosel on nüüd ühe kaotuse kõrval kolm võitu, Baskonia jätkab kahe võidu ja kahe kaotusega.

Real sai Milano vastu koha alguses oma mängu käima ja terve kohtumise vältel suudeti eduseisu hoida. Reali parimana viskas Anthony Randolph 20 punkti ja võttis maha 14 lauapalli. Othello Hunter ja Sergio Llull lisasid kumbki 18 punkti. Milano poolelt säras Ricky Hickman, kes viskas 19 silma.

Realile oli see ühe kaotuse kõrval kolmandaks võiduks. Milanol on kirjas kaks võitu ja kaks kaotust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles