Galerii: Wade juhtis debüütmängus kodulinna klubi võidule

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Suvel Miami Heati särgi Chicago Bulls oma vastu vahetanud Dwyane Wade oli oma esimeses NBA mängus kodulinna klubi eest võidukas. 34-aastane tagamängija Wade viskas Bullsi eest 22 punkti, aidates meeskonna 105:99 võidule Boston Celticsi vastu. 

Bullsi parim oli Jimmy Butler, kes viskas 24 silma. Wade sai 33 mänguminutiga kirja veel viis korvisöötu ja kuus lauapalli. Kaotajate parim oli 25 punkti visanud Isaiah Thomas.

Hooaega paljude meelest üllatusvõiduga Golden State Warriorsi üle alustanud San Antonio Spurs sai kirja oma teise võidu, alistades 102:94 Sacramento Kings. Spursi eest tegi väga hea mängu Kawhi Leonard, kes sai kirja 30 punkti, 5 vaheltlõiget ning 5 korvisöötu. Kuigi Kingsi mängija DeMarcus Cousins kostitas Spursi 37 punktiga, võttes kõrvale ka 16 lauapalli, ei suutnud Kings viiekordset NBA meistrit alistada.

Oma NBA hooaega alustas võidukalt Atlanta Hawks, kes sai 15 punktiga jagu Washington Wizardsist. Numbritega 114:99 võidus tõi Hawksile enim punkte Paul Millsap, saades kirja 28 silma. 19 lauapalli ja 11 punktiga panustas meeskonna võitu esimest hooaega Hawksis mängiv Dwight Howard.

Eeldatavas põnevusmängus alistas Los Angeles Clippers 114:106 Portland Trail Blazersi. Nii Blake Griffin kui Chris Paul said mõlemad kirja 27 punkti. Lisaks võttis Griffin veel 12 lauapallli, Paul aga jagas 5 korvisöötu. Hooaja avamängus Utah Jazzile 39 punkti visanud ning hiljuti räpparina debüütalbumi avaldanud Damian Lillard oli täna kaotajate parim, saades kirja 29 punkti ning kümme lauapalli. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles