Liverpooli poolkaitsja: head tulemused on Klavanil aidanud kohaneda

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adam Lallana (ees) ja Ragnar Klavan väravat tähistamas.
Adam Lallana (ees) ja Ragnar Klavan väravat tähistamas. Foto: Tony O'Brien/REUTERS

Liverpooli jalgpalliklubi eest väga head hooaega tegev poolkaitsja Adam Lallana avaldas meeskonna edu saladuse. Nimelt aitab tema hinnangul Inglismaa kõrgliigas hästi esinemisele kaasa asjaolu, et Liverpool ei pääsenud selleks hooajaks eurosarja mängima.

Liverpool on pärast üheksat mänguvooru koos Manchester City ja Arsenaliga liigatabeli liider. «Meil on sel hooajal vähem mänge, see on Euroopasse mittepääsemise eelis. See tähendab küll, et paljud mängijad jäävad mänguajast ilma, kuid samuti tähendab see kvaliteeti treeningutel. Kõik tahavad mänguaja pärast võidelda ning end treeningul näidata,» selgitas Lallana oma teooria tagamaid.

Lallanale on sel hooajal Liverpooliga liitunud mängijatest enim muljet avaldanud Senegali ääreründaja Sadio Mane. «Ma ei suuda uskuda, kui kiire ta on. Ta on ka väga kiiresti kohanenud, mul endal läks palju kauem sellega aega. Sama lugu on ka Joel Matipi ja Ragnar Klavaniga,» rääkis Lallana.

Põhjus, miks Liverpooli uued mängijad uue klubiga sedavõrd hästi on kohanenud, peitub heades tulemustes. «Kui saavutad häid tulemus, siis on lihtsam kohaneda. Loodan, et meeskond on omalt poolt uute mängijate sisseelamisele kaasa aidanud.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles