Suurim tiitlisoosik Infonet sattus otsustaval hetkel raskesse seisu

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dmitri Kruglov.
Dmitri Kruglov. Foto: Tairo Lutter

Jalgpalli Eesti meistrivõistlustel liidrikohta hoidev Infonet on sattunud otsustavate mängude eel ülimalt keerulisse seisu.

Täna võõrustas Infonet tähtsas mängus Paide Linnameeskonda ning viimases voorus mängitakse järgmise nädala laupäeval võõrsil Nõmme Kaljuga. Tänases matšis pidi Infonet esialgse info põhjal hakkama saama aga viie põhimängijata. Erinevate probleemide tõttu oli enne mängu kahtluse all Dmitri Kruglovi, Vladimir Avilovi ja Jevgeni Harini kaasategemine, kindlalt jäid matšist Paidega eemale Matvei Igonen ja Aleksandr Dmitrijev.

Kruglovil tuvastati eelmisel nädalal Narva Transiga peetud matši järel jalalabas ühes väikeses luus mõra. Avilov sai eelmisel nädalal samuti jalavigastuse ja pidi platsilt juba 30. minutil lahkuma, esiväravavahti Igoneni vaevab hüppeliigese vigastus, Harin haigestus aga angiini. Kaartide tõttu pidi tänase mängu vahele jätma Dmitrijev, lisaks kiusb haigus poolkaitsjat Draman Haminut.

Nii oli täna Infonetil pingil näiteks varuväravavahina Maksim Zelentsov, kes meeskonna duubli eest sel hooajal palju saanud platsile ka väljakumängijana. Pingil olid ka Harin, Kruglov ja Avilov.

Täiendatud kell 22.00: jalavigastust trotsinud Kruglov ja Harin käisid mõlemad siiski Paide vastu väljakul. Teisel poolajal seisult 1:1 sekkunud mehed aitasid koduklubi võiduni, kusjuures Kruglovi antud nurgalöögi järel lõi 2:1 värava just Harin, kes oli väljakule jooksnud vaid mõni sekund varem. Värava toonud pealöök oli Harini esimene pallipuude tänases mängus.

Mängu saatuse lõplikult otsustanud kolmanda värava lõi seisuks 3:1 poolkaitsja Sergei Tumasjan viis minutit enne kohtumise lõppu. Viimasest mängust Kaljuga jäävad aga eemale poolkaitsja Pavel Dõmov ja äärekaitsja Aleksandr Kulinitš, kes said mõlemad kollase kaardi ja ühes sellega ka mängukeelu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles