Varrak veenva võidu järel: nägime ikkagi ropult vaeva

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak mängijaid juhendamas.
Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak mängijaid juhendamas. Foto: Margus Ansu

Eesti meeste korvpalli karikavõistlustel alistas BC Kalev/Cramo veerandfinaalis veenvalt 82:55 Rapla meeskonna ja jõudis poolfinaali. Võitjate peatreener Alar Varrak selgitas, et kuigi punktiseisu järgi võiks arvata, et mäng oli ühele poole kaldu, siis tegelikult päris nii siiski polnud.

«Kõva andmine oli ja päris närviline mäng,» tunnistas Varrak kohtumise järel. «Teisel poolajal saime kontrolli hästi enda kätte ja vahe hakkas kärisema. Ükskõik, mis tasemel mängida, siis kui üks sats saab endale kontrolli, hakkabki vahe paraku punkt-punkti haaval suurenema. Aga Rapla on minu arust väga hea sats ja me nägime võiduks ikkagi ropult vaeva, ega kergelt ei antud meile midagi,» lisas Kalevi loots.

Veerandfinaali eilses mängus viskas Kalevi parimana 23 silma Demonte Harper, Rapla suurimateks skoorijateks olid 14 silmaga Domen Bratoz ning Thomas van-der-Mars, kes lisas ka 13 lauapalli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles