Kaunase Žalgiris sai Euroliigas kolmanda kaotuse

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tel Avivi Maccabi mängumehed.
Tel Avivi Maccabi mängumehed. Foto: SCANPIX

Korvpalli Euroliigas teenis ühe võidu kõrvale hooaja kolmanda kaotuse leedulaste tippklubi Kaunase Žalgiris, kes jäi koduväljakul 74:87 alla Tel Avivi Maccabile.

Külalised haarasid ohjad avaveerandil, mis võideti 21:16. Poolajaks oli Maccabi edu 43:32. Kolmandal veerandajal õnnestus võõrustajatel vahet vähendada, kuid neljandal veerandajal paisus vahe taas üle 10 punkti. Maccabil on kirjas nüüd kaks võitu ja kaks kaotust.

Võitjate resultatiivsemad olid Andrew Goudelock 18, Devin Smith 17 ja Sonny Weems 16 punktiga. Žalgirisele tõid Lukas Lekavicius 16 ning Kevin Pangos 11 silma.

Teises voorus Baskonia Vitoria Gasteizi alistanud Žalgiris peab järgmise kohtumise taas koduväljakul, kui 4. novembril võõrustatakse Istanbuli Darussafaka Dogust.

Teises samal ajal toimunud kohtumises teenis kindla võidu Istanbuli Fenerbahce, kes alistas võõrsil 103:87 Istanbuli Galatasaray.

Fenerbahce jätkab täisedu ehk nelja võiduga, Galatasaray arvel on neli kaotust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles