Zahovaiko: ei saa kohtunikest rääkida, distsiplinaarkomisjoni kutse tuleb kohe postkasti

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nii Infoneti ründaja Vladimir Voskoboinikov kui ka Paide Linnameeskonna ründaja Vjatšeslav Zahovaiko laususid pärast Infoneti 3:1 võitu, et mäng läks liialt närviliseks ja oma osa ei puudunud selles ka väljakukohtunikul Andrei Karhul.

Kohtumises, kus kired mitmel korral keema läksid, andis Karhu seitse kollast kaarti, ent võinuks anda rohkemgi. Nii jäid karistamata Paide kaitsja Joosep Juha palliloopimine, vihane tüli Infoneti ründaja Jevgeni Hariniga ja veel mitu episoodi, kus Juha vilemehega vaidles. Muuhulgas tegid nii Harin kui ka Juha ühes situatsioonis teineteise suunas pealiigutuse, mida kohtunikud käsitlevad enamasti punast kaarti väärt löögiüritusena.

Samuti ei karistanud Karhu enama kui kollase kaardiga Paide poolkaitsjat Omar Elhussienyt, kes tema vastu vilistatud vea peale protestides kohtunikuga suisa füüsilisse kontakti läks. Sõnelemine ja verbaalne arveteklaarimine nii kohtuniku suunal kui ka mängijate vahel jätkus isegi pärast lõpuvilet.

«Pinge on üleval, pärast viiki Narvas vajasime seda võitu ja saime selle kätte. Aga mis puudutab seda, mis toimus pärast lõpuvilet, siis ma ei tea – võib-olla oli Paide mängijatele mingit boonust lubatud ja nad olid väga motiveeritud, aga terve mängu nad provotseerisid meid ja tahtsid, et me vastaksime. Aga me oleme üsna hea meeskond ja suutsime tasakaalukaks jääda,» leidis Voskoboinikov.

Vaata videost, mida rääkis Voskoboinikov eesootavast otsustavast mängust Nõmme Kaljuga!

Paide ründaja Vjatšeslav Zahovaiko nõustus kolleegiga ses osas, et mäng läks kohtunikul käest. «Mängisime oma võimete piiril, arvan, et see oli täna meie maksimum. Tuleb õnnitleda vastast. Aga kohtunikest ma ei saa ju rääkida – nii kui ma seda mainin, satub automaatselt distsiplinaarkomisjoni kutse mulle postkasti! Arenguruumi tal on – siit kuuni,» näitas Zahovaiko ilmekalt. «Närvilisus loobki sellise õhkkonna, aga issand jumal, see on jalgpall!» lisas Zahovaiko.

Vaata videost, mida arvas ründaja tiitliheitlusest ja Infoneti võimalustest meistriks tulla!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles