Johaug saatis sõnumi teda kritiseerinud Kowalczykule (1)

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Therese Johaug koos poiss-sõbra Nils Jakob Hoffiga kohtumas Norra ajakirjanikega.
Therese Johaug koos poiss-sõbra Nils Jakob Hoffiga kohtumas Norra ajakirjanikega. Foto: SCANPIX

13. oktoobril jõudis avalikkuse ette teade, et Norra suusastaar Therese Johaug on andnud positiivse dopinguproovi. Johaug kasutas enda sõnul Trofodermini huulekreemi, kus sisaldus keelatud ainet kolstebooli. Koheselt leiti üles ka vastavad pakendid, kus oli ka märge, et tuub võib sisaldada dopingut.

Seepeale näitas ka norralannade kange konkurent Justyna Kowalczyk koheselt sotsiaalmeedias välja, et ta ei usu Johaugi põhjendust. Nii postitas Kowalczyk Twitterisse pildi Trofodermini pakendist, kus oli peal ka märge dopingu kohta.

Eile Norra ajakirjanikega kohtunud Johaugi käest küsiti ka poolatari käitumise kohta ning norralanna teatas, et tal ei ole sellest sooja ega külma. Johaug tunnistas, et teda konkurendi arvamus eriti ei huvita.

«Kowalczyk võib välja näidata oma arvamust. Ma tean, mida ma olen teinud ja milliste väärtuste eest inimesena seisan,» vastas Johaug kriitikale.

Justyna Kowalczyk. / Scanpix
Justyna Kowalczyk. / Scanpix Foto: SCANPIX
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles