Postimees Londonis: Bengalsi tantsutüdrukute hulgas on ka meditsiinitöötajad ja õpetajad

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Margus Hundi koduklubi Cincinnati Bengals peab homme oma kodumängu Londonis ning omasid on toetama sõitnud ka klubi ametlikud tantsutüdrukud. Selgub, et Bengalsi tantsutüdrukud on klubi juures tööl osalise tööajaga ning tüdrukute hulgas on ka õpetajaid ja arste.

«Tantsutüdrukuks saamiseks peab läbima pika konkursi. Kohale tulevad tüdrukud, kes on näiteks fitnessiga tegelenud. Katsetel peab näitama oskusi tantsus, fitnessis ja avalikkusega suhtlemises,» selgitas üks rõõmsameelne Bengalsi värvidesse riietunud naisterahvas.

Ta selgitas, et ükski Bengalsi tantsutüdruk ei tööta klubi juures täiskohaga. «See on poole kohaga töö, kõigil meist on olemas oma päris töökoht. Näiteks on meie hulgas mitmeid juuratudengeid, arste ja meditsiinitöötajaid ning palju õpetajaid. Kõigil on oma töökoht ja oma elu.» Kokku võtab Bengalsi juures tantsutüdrukuna igapäevaselt umbes paar tundi aega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles