Eichfuss ja Post kogusid võimsad numbrid, aga Tarvas poolfinaali ei pääsenud

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Timo Eichfuss.
Timo Eichfuss. Foto: Margus Ansu

Eesti meeste korvpalli karikavõistluste veerandfinaalis alistas Pärnu Sadam 83:78 Rakvere Tarva ja kohtub poolfinaalis kas Tartu Ülikooli või TTÜ-ga.

Jõhvis peetud kohtumises kerkis üleplatsimeheks Tarva ääremängija Timo Eichfuss, kes viskas 28 punkti. Rakvere mängujuht Siim-Markus Post sai kirja 16 punkti, 7 lauapalli ja 11 resultatiivset söötu ning uue leegionäri Justin Bakeri arvele jäi 22 punkti. Keegi teine kahekohalise punktiarvuni ei jõudnud.

Pärnu skoor jagunes ühtlasemalt: Vaidotas Volkus viskas 15, Reinar Hallik 14, Saimon Sutt ja Edvinas Šeškus 13 ning Norman Käbin 12 punkti. Sel nädalal meeskonnaga liitunud Teddy Okereafor sai kirja üheksa punkti ja 11 lauapalli.

Tartu ja TTÜ matš algas kell 17.00. Teises poolfinaalpaaris ootab BC Kalev/Cramo endale vastast paarist Betoonimeister/Tskk/Nord - BC Valga-Valka/Maks&Moorits. See mäng peetakse Viljandis 1. novembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles