Liverpool alistas suureskoorilises mängus Crystal Palace'i, Klavan taas väljakul (1)

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas alistas Liverpooli meeskond võõral väljakul 4:2 Crystal Palace'i.

Emre Can viis Liverpooli 16. minutil juhtima, kuid Crystal Palace'il oli kaks minutit hiljem vastus olemas James McArthuri värava näol. Veel kolm minutit hiljem viis Dejan Lovren Liverpooli omakorda 2:1 ette. 33. minutil tõi McArthur oma teise tabamusega tabloole aga 2:2 viigiseisu, kuid enne poolajavile kõlamist skooris Liverpooli eest veel Joel Matip.

Teisel poolajal nähti vaid üht väravat, mille lõi 71. minutil Roberto Firmino ja Liverpool sai kirja 4:2 võidu.

Eesti koondise kapten Ragnar Klavan vahetati mängu teisel üleajaminutil, kui ta tuli väljakule ründa Sadio Mane asemel. Klavani jaoks oli see neljas kohtumine Inglismaa kõrgliigas.

Premier League'i tabeliliider on jätkuval Manchester City, kes on kogunud 23 punkti. 23 silma on ka teisel kohal oleval Londoni Arsenalil ning kolmandat kohta hoidval Liverpoolil. Neljandal positsioonil on Tottenham 20 punktiga. Ühe mängu vähem pidanud Londoni Chelsea on 19ga viies.

Manchester City alistas täna 4:0 West Bromwichi. Arsenal oli 4:1 parem Sunderlandist ning Tottenham viigistas 1:1 Leicester Cityga.

Premier League’i laupäevased mängud:

  • Sunderland – Londoni Arsenal 1:4
  • Manchester United – Burnley 0:0
  • Middlesbrough – Bournemouth 2:0
  • Tottenham – Leicester City 1:1
  • Watford – Hull City 1:0
  • West Bromwich – Manchester City 0:4
  • Crystal Palace – Liverpool 2:4
Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles