Martti Juhkami ja Renee Teppan tõusid Austrias klubi parimateks

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martti Juhkami.
Martti Juhkami. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eesti koondislased Martti Juhkami ja Renee Teppan olid taaskord võtmemängijad, kui Innsbrucki Hypo Tirol saavutas Austria meistriliigas kaks võitu, jätkates viie vooru järel täiseduga. Reedel peetud mängus kogus Juhkami mängu parimana 16, laupäeval toimunud kohtumises oli omakorda mängu resultatiivseim Teppan, kelle arvele märgiti 26 punkti. 

Reedel läks Tirol kodusaalis vastamisi seni võiduta püsiva Weizi VBC-ga, kellele loovutati geimides vaid 15, 18 ja 19 punkti. Üleplatsimängijaks kerkinud Eesti koondislane Martti Juhkami panustas võitu 16 punkti, jäädes mängu parimana 12 silmaga plusspoolele. Eestlane realiseeris 18-st rünnakust 10 (56%) ja lisas koguni kuus ässpallingut. Teine koondislane Renee Teppan reedel väljakul ei käinud, kirjutas Volley.ee.

Eilses vastasseisus võttis Tirol koduväljakul vastu kuue punktiga tabeli keskossa kuuluva Klagenfurti VBK Wörther-See-Löweni. Sarnaselt reedesele kohtumisele ei tekkinud Innsbrucki meeskonnal probleeme, kui vastane kogus geimides vaid 20, 18 ja 18 punkti. Rünnakul suurepärase etteaste teinud Teppan lõi 34-st tõstest maha 25 (74%) ja lisas ühe blokipunkti. Üleplatsimängijaks tõusnud eestlase kasutegur oli kohtumise parim +22. Juhkami alustas eilses kohtumises algkoosseisus esimeses ja teises geimis, tuues võitjatele kuus rünnaku (50%) ja kaks blokipunkti. 

Viie vooru järel täisedu 15 punkti kogunud Tirol hoiab tabelis teist kohta. Samad punktid on kirjas ka suurimal rivaalil Bleiburgi SK Posojilnica Aich/Dobil, kes viies mängus ühtegi geimi veel loovutanud ei ole. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles