Postimees Londonis: kümned tuhanded fännid ootavad suurt matši

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Inglismaa jalgpallifänn ei tunneks ilmselt Wembley staadioni ümbrust äragi: kümned tuhanded karvased ja sulelised ameerika jalgpalli poolehoidjad vallutasid täna hommikul inglaste jalgpallipühamu ümbruse ning ootavad matši Cincinnati Bengalsi ja Washington Redskinsi vahel.

Kohal ei ole ainult täna väljakule jooksvate klubide fännid, vaid näha võib kõikide NFLi klubide sümboolikat. Tuhanded inimesed seisavad järjekorras, et saada näppu üks õlu või pääseda NFLi ametlikku poodi. Fännidele pakutakse erinevat sorti meelelahutust ning näiteks saab iga tahtja kehastuda mängujuhiks ja proovida ovaalse palli söötmist. Peamiselt voolavad inimesed aga koos massiga ringiratast ümber staadioni ning naudivad lihtsalt melu.

Kui ligi 90 000 inimest ühes kohas kokku saab, siis pannakse otseloomulikult palju rõhku turvalisusele. Narko- ja pommikoerasid võib kohata pea igal sammul ning staadionile sisenemisel otsitakse inimesed põhjalikult läbi.

Matš algab Eesti aja järgi kell 15.30 ning Bengalsi vormis jookseb väljakule ka kaitsemängija Margus Hunt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles