Hamilton võidutses Mehhikos, meistritiitlit jahtiv Rosberg sai teise koha (2)

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton.
Lewis Hamilton. Foto: SCANPIX

Täna sõideti vormel-1 sarjas järjekordne etapp Mehhikos. Sõidu võitis esikohalt startinud Lewis Hamilton, kellele järgnes tema tiimikaaslane Nico Rosberg. Kolmandana finišeeris küll Red Bulli sõitja Max Verstappen, kuid kuna noor talent sõitis eelise saavutamiseks mõned ringid enne lõppu rajalt välja, teenis ta karistuse, mille järel langes hoopis viiendaks. Kolmandale poodiumikohale kerkis neljandana finišeerinud Sebastian Vettel (Ferrari). Kummalisel kombel ei jäänud aga ka selline järjestus lõplikuks, sest ka Vettelile määrati karistus, mis kukutas omakorda sakslase viiendaks, kergitas Verstappeni neljandaks ja andis kolmanda koha hoopis Daniel Ricciardole, kes esialgu finišeeris viienda mehena.

Sõitjate üldarvestus kaks etappi enne lõppu: 1. Rosberg 349, 2. Hamilton 330, 3. Ricciardo 242, 4. Vettel 187, 5. Räikkönen 178, 6. Verstappen 177

Enne tänast etappi:

Kolm etappi enne vormel-1 sarja hooaja lõppu on oma esimesele tiitlile lähedal Rosberg, kes edestab tiimikaaslast Hamiltoni 26 punktiga, ehk kui Hamilton võidab kõik järelejäänud etapid, siis piisab praegusel liidril meistritiitli võitmiseks kahest teisest ja ühest kolmandast kohast. 

Tänase etapi stardirivi vaata siit!

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles