Video: Vassiljev skooris taas ja andis kaks väravasöötu

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Vassiljev (vasakul).
Konstantin Vassiljev (vasakul). Foto: Jagiellonia Białystok/Facebook

Eesti jalgpallikoondise keskväljamaestro Konstantin Vassiljev tegi Poola kõrgliiga 14. voorus Bialystoki Jagiellonia eest Krakovi Cracovia vastu järjekordse imemängu, kui lõi juba oma hooaja kaheksanda värava ja sai kirja kaks resultatiivset söötu.

Jagiellonia põhikoosseisus alustanud Vassiljev oli täpne 41. minutil, viies külalismeeskonna juhtima. Avapoolaeg 1:0 seisuga ka lõppes. 50. minutil viigistas Cracovia samuti penaltipunktilt seisu, kuid Eesti poolkaitsja ei olnud oma viimast sõna öelnud, kirjutas Soccernet.ee.

Nimelt leidis Vassiljev 73. ja 90. minutil hea sööduga oma kaaslased, kes Jagielloniale 3:1 võidu tõid. Esimesel lisaminutil vahetati ründav poolkaitsja puhkama.

Vassiljev on sel hooajal kirja saadud 8 värava ja 8 väravasööduga oma meeskonna ja kogu liiga enim tabamusi sepistanud mees. Tabelis on Jagiellonia 27 punktiga teine.

Mängu kokkuvõtet näeb siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles