Hunt: vaim on väsinud, pean patareisid laadima

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt ja Bengals riietusruumis
Margus Hunt ja Bengals riietusruumis Foto: Kaarel Täll

«Viik on viik. Võidutunnet pole, rohkem oli nagu kaotus. See on selline tulemus, mille kohta ei oskagi midagi arvata. Neli tundi rasket tööd, kuid tulu oli vähe. Me ei suutnud lõpus seda mängu vajalikul kombel kinni panna,» ütles Cincinnati Bengalsi kaitsja Margus Hunt pärast pühapäeval Londonis tehtud 27:27 viiki Washington Redskinsiga. Otsustavatel hetkedel oli vastastel suurpärane võimalus matš ka võita, kuid Redskins eksis kolme punkti löögil. «Õnne oli meil ka,» tunnistas Hunt, kes ise peagi nädalasele teenitud puhkusele siirdub.

Karksi-Nuia mees mängis Euroopas esimest korda ning tema sõnul oli atmosfäär sama võimas nagu ookeani taga. «Wembley staadioni meeleolu oli just selline nagu USAs. Kõik oli täpselt nii nagu kodus. Meie olime kodumeeskond ja siinne rahvas sai hea ülevaate, milline Bengalsi tavaline mängupäev välja näeb. Rahvas elas mõnusalt kaasa, kuid meie peame ikkagi tegema oma tööd.» Kuidas Hunt ise oma tööpäevaga rahule jäi? «Nii ja naa. Minu arvates ei olnud kõige parem mäng. Mu enda meelest ei ole muidugi paljud mängud head, kuid lõpuks saan tavaliselt ikka positiivse hinde.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles