Vips lõpetas hooaja võiduga ja saavutas esikoha uustulnukate arvestuses

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Vips fännidega.
Jüri Vips fännidega. Foto: ACI

Itaalia F4 meistrisarjas viimasel etapil Monza ringrajal võitis Jüri Vips kolmanda sõidu ja sarja kokkuvõttes saavutas esikoha uustulnukate arvestuses.

Juba Monza ringrajal toimunud teises sõidus võitles Vips esikoha pärast ja finišeeris tulises heitluses kolmandana. Selle tulemusega kindlustas ta Itaalia F4 sarja uustulnukate tiitlivõidu. Kolmandat sõitu alustas Vips 8. stardikohalt, tegi väga hea stardi ja tõusis kiirelt kolmandaks. Peagi õnnestus tal mööduda kahest konkurendist, tõusis esikohale, kasvatas kiirelt edumaad ja saavutas ülekaaluka võidu. Esikohaga aitas Vips kindlustada Prema Powerteamil ka tiitli võistkondlikus arvestuses.

«See oli tõeliselt fantastiline nädalavahetus,» rõõmustas Jüri Vips. «Paremini poleks saanudki seda hooaega lõpetada - saavutada esimene etapivõit ja võita uustulnukate tiitel!»

Itaalia F4 meistrisarja üldarvestuses saavutas Vips 5. koha, sealjuures osales ta ühe etapi ehk kolme sõidu võrra vähem kui tema lähimad konkurendid. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles