Jose Mourinhot võib oodata järjekordne keeld

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jose Mourinho pidi Burnley vastu mängus vaatama teist poolaega tribüünidelt.
Jose Mourinho pidi Burnley vastu mängus vaatama teist poolaega tribüünidelt. Foto: SCANPIX

Eilses Inglismaa jalgpalli kõrgliiga mängus Burnley ja Manchester Unitedi vahel rikkus reegleid ManU peatreener Jose Mourinho, keda võib nüüd oodata mängu- või koguni staadionikeeld.

United kohtus eile võõral väljakul Burnley meeskonnaga ning avapoolaja lõpus tõmbas viimaste mängumees Jon Flanagan karistusalas maha ManU mehe Matteo Darmiani. Mourinho nõudis seepeale, et väljakukohtunik Mark Clattenburg annaks tema hoolealustele penalti, kuid kohtuniku vile vaikis. Kui meeskonnad läksid 0:0 seisul poolajapausile, jätkas Mourinho protesteerimist ja penalti nõudmist, ent selle tulemusena saatis vilemees Unitedi juhendaja teiseks poolajaks hoopis tribüünidele. Sealt saatis ManU peatreener mängijatepingile oma assistendi Rui Faria abiga sõnumeid, mida viimane Mourinho juurest ära käies kohale toimetas.

Ka mängujärgsed intervjuud jäid Faria õlgadele, sest Mourinho keeldus kommentaaridest. DailyMaili väitel võib nüüd Unitedi juhendajat oodata kas mängukeeld või isegi staadionikeeld. See poleks kogenud treenerile aga sugugi esimene kord, kui ta oma käitumise eest karistada saab - oma karjääri jooksul on Mourinho teeninud selle eest koguni 13 karistust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles