Raport: paadiõnnetuses hukkunud sporditäht oli tarvitanud kokaiini ja alkoholi

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kuu aega tagasi Miami Beachi lähistel toimunud paadiõnnetuses hukkunud Miami Marlinis pesapallimeeskonna mängija Jose Fernandezi organismist leiti kokaiini jälgi, teatas Miami-Dade’i maakonna kohtuekspertiis.

Ekspert Kenneth Hutchins märkis surma põhjuseks paadiõnnetuse. Lisaks kokaiinile oli Fernandezi veres ka alkoholi, kuid seda alla seaduses lubatud piiri. 24-aastase Fernandezi surma põhjustasid pea- ja rindkerevigastused, lisaks tuvastas arst surnukeha läbivaatusel kolju- ja lõualuumurrud.

Paat Fernandezi ja tema kahe sõbraga kihutas Miami muulikividesse 25. septembri varastel hommikutundidel. Õnnetuses hukkusid ka Emilio Jesus Macias ja Eduardo Rivero. Kividele sõitnud paadi avastas pisut hiljem rannavalve patrullalus. Fernandez oli paadi omanik, kuid ekspertiis ei suutnud välja selgitada, kes alust õnnetushetkel juhtis. Pealtnägijate tunnistuste põhjal on alust arvata, et seda ei teinud pesapallur ise. Ka Macias ja Rivero oli õnnetuse hetkel kerges joobes ning viimase organismist leiti sarnaselt Fernandezile kokaiini jälgi.

2011. aastal Marlinsi meeskonda värvatud Fernandez oli klubi üks tähtmängijaid ning 2013. aastal valiti ta liiga parimaks noormängijaks. Samuti pääses ta kahel korral tähtede meeskonda.

Jose Fernandez. FOTO: Scanpix
Jose Fernandez. FOTO: Scanpix Foto: Wilfredo Lee/AP
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles