Video: NBA täht sai sobimatu žesti eest kopsaka rahatrahvi

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dwyane Wade on äsja teinud liigutuse, mis viib tema rahakotist 25 000 dollarit.
Dwyane Wade on äsja teinud liigutuse, mis viib tema rahakotist 25 000 dollarit. Foto: SCANPIX

Korvpalliliiga NBA tähtmängijate sekka kuuluvat Dwyane Wade’i trahviti 25 000 dollariga selle eest, et mees tegi neljapäeval Chicago Bullsi 105:99 võidumängus Boston Celticsi vastu sobimatu liigutuse, tõmmates käega üle kõri.

Aastaid Miami Heatis mänginud, kuid tänavuseks hooajaks kodulinna Chicago klubisse naasnud Wade tegi kõnealuse žesti 26,3 sekundit enne kohtumise lõppu, kui oli tabanud kaugviske, mis otsustas mängu saatuse. Tegu oli Wade’i esimese ametliku mänguga Bullsi eest ning tagamees nimetas võiduviske hetkel teda vallanud tunnet «kehaväliseks kogemuseks».

Samas tunnistas ta, et lasi emotsioonidel enda üle võimust võtta. «Vabandan tehtud liigutuse pärast kõigi oma noorte fännide ees,» kirjutas Wade Twitteris. Kohatuks muudab žesti asjaolu, et Wade on suvel jooksul korduvalt rääkinud sellest, kuidas Chicago linnas lokkavat vägivalda tuleks piirata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles