Messi meenutab: mängisime ManU vastu ideaalse finaali

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi 2009. aata Meistrite liiga finaalis (keskel)
Lionel Messi 2009. aata Meistrite liiga finaalis (keskel) Foto: ALBERTO PIZZOLI/AFP

Barcelona superstaar Lionel Messi avaldas arvamust, et Manchester Unitedi meeskonnal polnud mitte mingisugust šanssi neid 2009. aastal Meistrite liiga finaalis võita.

Messi krooniti koos Barcelonaga Roomas 2009. aastal Meistrite liiga võitjaks. Manchester United alistati finaalis 2:0. Messi sõnul oli tegemist perfektse mänguga ning kui Barcelona mängib perfektselt, pole neid võimalik alistada.

«Oleme mitmel korral selliselt mänginud ning vastasmeeskonnal on pea võimatu meile vastu saada. Pea alati, kui teeme ideaalse mängu, juhtub see väga suurtes matšides. Meistrite liiga finaal Roomas oli kindlasti üks mängudest, mis oli meie poolt perfektne,» rääkis Messi, kes lõi ise kohtumise teise värava.

Kaks aastat hiljem kohtusid samad meeskonnad taaskord Meistrite liiga finaalis ning ka tol korral oli Barcelona võidukas, alistades Manchester Unitedi 3:1. «Mõlemad võidud olid väga erakordsed.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles