Käsipallurid välismaal: Patrail ja Jaanimaa olid võidukad

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mait Patrail (nr 9) ja Dener Jaanimaa
Mait Patrail (nr 9) ja Dener Jaanimaa Foto: Tairo Lutter

Saksamaa käsipalli Bundesligas olid eestlaste Mait Patraili ja Dener Jaanimaa tööandjad võidukad. Võidurõõmu tunti ka Saksamaa karikavõistlustel.

Jaanimaa ja MT Melsungen alistasid Mindeni 30:24 ning Patrail ja Hannover-Burgdorf olid 33:27 üle Bergischerist. Kui Jaanimaal jäi skoor avamata, siis Patraili arvele kanti kolm väravat.

Liigatabelis on kolm kohtumist järjest võitnud Melsungen suutnud kerkida kuuendaks. Hannover on kaheksas. Juhib täiseduga Flensburg-Handewitt.

Mõlema koondislase klubid olid võidukad ka Saksamaa karikavõistluste kaheksandikfinaalis. Hannover oli Patraili viie tabamuse toel 30:20 üle Göppingenist ja Melsungen 32:28 Mindenist. Jaanimaa jäi selleski mängus nullile.

Saksamaa esiliigas oli Eesti mängijate klubidest võidukas Jürgen Rooba tööandja Nordhorn-Lingen, kes sai Saarlouisist jagu 29:24. Kõik visked tabanud Rooba arvele kogunes neli tabamust.

Janar Mägi leivaisa Aue viigistas võõrsil Mägi kolme värava toel Konstanziga 21:21. Karl Roosna ei visanud väravaid, kui Esseni TUSEM kaotas Eisenachile 25:27.

Nordhorn on tabelis 10., vigastatud Karl Toomi tööandja TV 1893 Neuhausen 12., TUSEN 15. ja Aue 16.

Islandi meistrivõistlustel jätkab pidurdamatus hoos Mikk Pinnoneni tööandja Afturelding, kes viimati alistas Valuri 25:23. Pinnonen seekord koosseisu ei kuulunud. Afturelding on 8 võidu ja 1 kaotusega veenev liider.

Andris Celminši koduklubi Gorenje Velenje kaotas tugevas SEHA liigas võõrsil Bresti Meškovile 24:26. Seitsmest kohtumisest kolm võitnud Velenje on tabeli kuuendal real.

Martin Johannson jäi nullile, kui Bukaresti Steaua kaotas Rumeenia meistrivõistlustel liidrile Dobrogeale 23:28. Steaua on 14 meeskonna seas 5. kohal.

Ka Armi Pärt ei visanud väravaid, kui Massy Essonne sai Prantsusmaa esiliigas järjekordse võidu, olles võõrsil 31:22 üle Limoges'st. Seitsmest kohtumisest viis võitnud Massy on suutnud tabelis kerkida kolmandale kohale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles