Varrak vajalikust võidust: kerged pinged olid juba üleval

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kalev/Cramo korvpallimeeskond alistas Ühisliigas 84:67 (40:37) Astana meeskonna. Kalevi peatreener Alar Varrak sõnas pärast mängu, et meeskonna jaoks oli võit väga vajalik.

«Meil oli seda võitu vaja. Kergeid pingeid oli juba paari halva kaotuse pärast tunda. Minskis libises meilt näppude vahelt ära ja kuna Minsk ja Astana on meie masti satsid, ei oleks tahtnud kahte järjest kaotada,» rääkis Varrak.

Kalevit on sel hooajal kimbutanud pallikaotused, mida täna tehti 15. «Oleme palju mänge peamiselt rumalate pallikaotuste pärast kaotanud. Meil on siiamaani see probleem säilinud. Oleme võimelised kaks rünnakut järjest pallikaotusi tegema. Kui üks tuleb, see on arusaadav, aga edasi tuleb hoolikas olla,» jätkas Varrak.

Võidu võtmeks pidas ta head kaitset. «Suutsime teisel poolajal nad suhteliselt vaikselt hoida ning sellepärast nad nii vähe punkte viskasidki.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles