Rallimaailma tipus lüüakse kaardipakk uuesti segi

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak ja Raigo Mõlder kordasid Walesi MM-rallil elu parimat tulemust, saades teise koha.
Ott Tänak ja Raigo Mõlder kordasid Walesi MM-rallil elu parimat tulemust, saades teise koha. Foto: Timo Anis

Suure tõenäosusega täna ametliku kinnituse saav uudis sellest, et Volkswageni tiim lahkub lõppeva hooaja järel autoralli MM-sarjast, on tuleva hooaja meeskondade komplekteerimisel kaardid uuesti segi löönud. Vähemalt avalikkuse jaoks. Erilise ärevusega on põhjust sündmusi jälgida ka eestlastel, sest lähituleviku uudised puudutavad otseselt Ott Tänaku edasist käekäiku. 

Pole kahtlustki, et just Volkswageni roolis viimaste aastate valitsejaks tõusnud prantslane Sebastien Ogier ei jää ka uuel aastal töötuks. Arvestades seda, et Citroën ja Hyundai on juba sõitjatega lepingud sõlminud, paistavad reaalsemad võimalused kahe meeskonna juures.

Üks koht peaks olema vaba MM-sarja naasvas Toyota meeskonnas, kuid vaevalt Ogier sinna siirdub, hoopis tõenäolisem on tema liitumine M-Spordi tiimiga. Sellel arvamusel on lihtne põhjendus: Ogier ja M-Spordi pealik Malcolm Wilson on varem teineteise suhtes sümpaatiat avaldanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles