Raisma ja Ivanov jõudsid teise ringi

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kenneth Raisma.
Kenneth Raisma. Foto: tennis.ee

Tänane Paf Open Tallinn teine võistluspäev Laagri tennisekeskuses oli edukas Vladimir Ivanovile ja Kenneth Raismale, kes jõudsid üksikmängus teise ringi.

Päeva esimeses mängus kohtus Kristjan Tamm turniiri kaheksanda paigutusega Patrik Fabianiga (ATP 630). 18-aastane Tamm alustas mängu hästi, esimeses geimis tegi küll topeltvea, aga seejärel lõi järjest kolm serviässa. Ka teise servigeimi lõpetas ta ässadega. Seisuni 4:4 oli mäng tasavägine, kuid siis võitis 22-aastane slovakk 20 punkti järjest ja mäng lõppes tulemusega 6:4, 6:3.

Eestlaste duellis Vladimir Ivanovi ja Kristofer Siimari vahel jäi kindlalt peale Ivanov. 59 minutit kestnud mängu võitis ta tulemusega 6:0, 6:4. Teises ringis tuleb Ivanovil vastamisi minna Karol Beckiga, kes pääses põhiturniirile kvaifikatsioonist. Becki edetabelikoht teise tuhande lõpus ei näita tema tegelikke oskuseid. 34-aastane slovakk on üle kümne aasta esisajasse kuulunud ja oli 2005. aastal kõrgel 36. kohal. Terve hooaja vahele jätnud Beck alustas võistlustega alles neli kuud tagasi ja pole jõudnud veel oma endisele tasemele.

Päeva lõpetas kohtumine, kus Kenneth Raisma oli vastamisi endast kolmsada kohta eespool oleva venelase Vitali Kozjukoviga. Nädal tagasi Tartus kohtusid mehed samuti esimeses ringis ja siis võitis Raisma 6:3, 3:6, 6:3. Tänases mängus otsustavat setti vaja ei läinud, võit kuulus Raismale seisuga 6:3, 6:4. Raisma teise ringi vastane on Alexander Vasilenko (ATP 676) Venemaalt, kes täna võitis Mattias Siimarit 6:1, 6:3.

Homme algavad võistlused Laagri tennisekeskuses kell 13. Eestlastel on homme puhkepäev.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles