Klitško sai loa poksida ihaldatud tiitlile

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: INA FASSBENDER/REUTERS

Üliraskekaallaste Anthony Joshua ja Vladimir Klitško vahel pannakse mängu ka vakantne WBA meistrivöö. Just see vöö on Klitško jaoks erinevate allikate sõnul ülimalt tähtis.

Kuigi suur tiitlimatš briti ja ukrainlase vahel lükkus viimase vigastuse tõttu eeldatavalt kevadesse, oli välismeedia andmetel matši toimumine ohus. Nimelt oli algselt selge, et kui poksimiseks läheb, on mängus kindlasti Joshua IBF tiitlivöö ning tõenäoliselt ka Tyson Fury vabaks lastud WBA tiitlivöö.

WBA oli aga viimasel hetkel kahtlema hakanud ning seetõttu olevat Klitško endale uut vastast otsinud. Siis sai aga ukrainlane vigastada ning WBA-l oli aega järele mõelda, kelle vahel nad oma vöö mängu panevad. WBA president Gilberto Mendoza on aga BBC-le kinnitanud, et nüüd ollakse valmis matši omalt poolt panustama.

Enne suurt tiitlimatši tuleb aga Joshual alistada 10. detsembril Manchesteris Eric Molina. Kui Joshua 27-aastane Joshua suudab oma 18. profimatši võita, poksib ta Klitškoga tõenäoliselt märtsis või aprillis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles