Volkswagen hoidis oma rallimehi teadmatuses

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andreas Mikkelsen
Andreas Mikkelsen Foto: SCANPIX

Autoralli MM-sarjas valitseb suuremat sorti segadus, kuna täna selgus, et Volkswageni tiim pärast tänavust aastat enam sarjas kaasa ei löö. See tähendab, et uut töökohta hakkavad otsima tõelised tippsõitjad: Sebastien Ogier, Jari-Matti Latvala ja Andreas Mikkelsen.

Ajaleht VG uuris Mikkelsenilt, mis tema asjade sellisest käigust arvab. «Ma ei tea sellest midagi. Loodan, et kõik on korras, kuid ka mina olen internetist neid uudiseid lugenud,» rääkis Mikkelsen. Ajakirjanik uuris seepeale, kas ta tõesti ei ole Volkswageni otsusest midagi kuulnud? «Ei,» kõlas vastuseks.

Päeva jooksul sai ka Mikkelsen asja kohta rohkem infot ja kirjutas sotsiaalmeedias: «Olete teinud suurepärast tööd. Mul on väga kahju, et see tänavuse hooaja järel lõppeb. Tänu teie usule suutsime saavutada väga häid tulemusi. Võtame nüüd Austraalia rallil viimast ning tähistame põnevust täis nelja aastat.»

27-aastane norralane on karjääri jooksul osalenud 76 rallil ja tõusnud 16 korda poodiumile, ralli võite on tal kirjas kaks. Hetkel hoiab Mikkelsen MM-sarja kokkuvõttes kolmandat kohta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles