Kas pesumodell rikkus Hollandi kunagise imelapse karjääri?

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sylvie van der Vaart
Sylvie van der Vaart Foto: SCANPIX

Tuntud Hollandi jalgpallitreeneri Huub Stevensi sõnul sai selle sajandi üheks andemaks hollandlasest jalgpalluriks peetud Rafael van der Vaartile saatuslikuks suhe pesumodelli Sylvie van der Vaartiga.

Paar abiellus 2005. aastal ning arvati, et neist saavad sarnaselt perekond Beckhamidele tõelised maailmastaarid. Van der Vaartist räägiti kui ühest andekamast Euroopa mängumehest ning Sylvie oli tuntud modell. Väidetavalt sai suhe 2012. aastal vägivaldse lõpu ning van der Vaartid lahutasid.

Stevens oli Rafael van der Vaarti juhendaja aastatel 2007-2008, kui mõlema mehe tööandjaks oli Hamburg. Stevens meenutas toona toimunut: «Jalgpallur vajab rahu, kuid kui mehel on kodus sellise eluviisiga naine, siis ei saa rahust rääkida. See rikkus Rafaeli karjääri. Jalgpallur peab vahel lõõgastuma, kuid tema ei saanud seda ka oma kodus teha,» selgitas kogenud treener.

Rafael van der Vaart alustas karjääri Amsterdami Ajaxi ning siirdus sealt hiljem Hamburgi, Madridi Reali ja Tottenhami. 2012. aastal naasis ta Hamburgi. Eelmisel hooajal esindas ta Real Betisi ning nüüd kuulub 33-aastane ründav poolkaitsja Midtjyllandi ridadesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles