Tommi Mäkinen peab Ogieri ja Latvalaga läbirääkimisi

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tommi Mäkinen Toyota WRC masinaga.
Tommi Mäkinen Toyota WRC masinaga. Foto: SCANPIX

Järgmisel hooajal teeb ralli MM-sarjas üle pika aja kaasa Toyota tehasemeeskond. Tiimi juht Tommi Mäkinen kinnitas, et püüab palgata täna sarjast taandumisest teada andnud Volkswageni piloote. Tänase uudise valguses jäävad peagi töötuks Sebastien Ogier, Andreas Mikkelsen ja Jari-Matti Latvala.

Toyota ja Mäkinen on seni sõlminud lepingu Juha Hännineniga, kuid teine ja võimalik kolmas piloodikoht on veel vabad. Mäkinen kinnitas, et loodab palgata mõne Volkswagenist vabaneva mehe. «Loomulikult, see on ju selge. Ma võtaksin kõik kolm enda tiimi.»

Mäkinen vihjas, et värskete uudiste valguses pole ka Hännineni tulevik enam kuigi selge ja on võimalik, et mees peab oma koha mõnele nimekamale piloodile loovutama. «Kui üleminekuaken avaneb, siis on igasugused muudatused võimalikud. Hetkel hoiame ühendust Ogieri ja Latvalaga, nad on kaks maailma kõige kiiremat rallimeest.»

Kokkuvõttes on Mäkinen Volkswageni taandumises pettunud. «Ralli MM-sarjale oleks kasulik, kui seal sõidaks võimalikult palju tehasetiime. Eriti oluline oli see, et Saksamaa autotootja oleks kõrges mängus,» arutles ta. «Lisaks on Volkswagenil palju erinevaid probleeme ja minu arvates said nad rallist positiivset reklaami.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles