Klavani ja Liverpooli peatreener valiti maailma parimate hulka

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan ja Jürgen Klopp.
Ragnar Klavan ja Jürgen Klopp. Foto: SCANPIX

Rahvusvaheline jalgpalli katuseorganisatsioon ehk FIFA teatas kümme nime, kelle hulgast valitakse välja selle aasta parim treener.

Teiste hulgas leiab nimekirjast Ragnar Klavani koduklubi Liverpooli peatreeneri Jürgen Klopi. Loomulikult pääses valitute hulka ka Claudio Ranieri, kes oli Leicester City jalgpalliime arhitekt. Nimekirjas leiab ka Walesi koondise peatreeneri Chris Colemani ja Portugaliga Euroopa meistriks kroonitud Fernando Santose.

FIFA aasta treeneri kandidaadid: Zinedine Zidane (Madridi Real), Chris Coleman (Wales), Pep Guardiola (Müncheni Bayern, Manchester City), Jürgen Klopp (Liverpool), Didier Deschamps (Prantsusmaa), Diego Simeone (Madridi Atletico), Fernando Santos (Portugal), Claudio Ranieri (Leicester City), Jürgen Klopp (Liverpool), Luis Enrique (Barcelona), Mauricio Pochettino (Tottenham).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles