Rapla võitis lisaajal Riia Baronsit

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rapla korvpalliklubi
Rapla korvpalliklubi Foto: Tairo Lutter

Korvpalli Balti liigas peeti Eesti klubide osalusel kaks kohtumist. Kui Rakvere Tarvas pidi võõrsil tunnistama Pasvalyse Pieno zvaigzdesi 54:81 paremust, siis Rapla suutis Riias võita lisaajal Baronisti 86:80.

Rapla meeskond oli Riias enamuse osa ajast eduseisus, ent vahe ei paisunud kuigi suureks. Poolaeg võideti 39:34. Ka viimasel veerandil oli Rapla soliidses juhtrollis. 42 sekundit enne lõppu tabas Thomas van der Mars kahest vabaviskest ühe, tuues tabloole Rapla edu 72:67. Enam kui pool minutit enne lõppu tabas Deniss Krestinin lähiviske (72:69), seejärel viskas mõlemad vabavisked mööda Domen Bratož ning kümme sekundit enne lõppu tabas Baronsi kasuks kaugelt Kristaps Mediss (72:72). Sekund enne lõppu ei tabanud kaugelt Rasham Suarez.

Lisaajal oli Rapla kindlam, peaasjalikult Indrek Kajupanga ja Suarezi ponnistustest võideti viis lisaminutit 14:8.

Pasvalyse Pienio zvaigzdes võitis kodus Rakvere Tarvast 81:54 (49:23). Sügavamele löödi nuga juba teisel veerandil, mille leedulased võitsid 24:8. Suurim vahe oli 33 punkti. Teise poolaja eraldi kaotas Rakvere võistkond vaid ühe silmaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles