Juunioride sulgpallikoondis sai MMi avapäeval võidu ja kaotuse

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti sulgpallikoondis juunioride MMil.
Eesti sulgpallikoondis juunioride MMil. Foto: Erakogu

Eesti sulgpalli juuniorid alustasid kolmapäeval Bilbaos juunioride MMi võistkonnavõistlust. Turniir peetakse esmalt alagrupisüsteemis, kust veerandfinaali saavad iga alagrupi võitjad. Eesti alagrupp on jaotatud kaheks. Alagrupi esimeses pooles olid Eesti vastased Prantsusmaa ja Costa Rica, kus favoriidiks viimasel EMil nelja parema hulka jõudnud Prantsusmaa koondis.

Eesti noored suutsid siiski prantslaste vastu noppida ühe võidupunkti ning kohtumise lõppeseisuks jäi 1-4. Võidu tõid Eestile naiste paarismängus Kati-Kreet Marran ja Mari Ann Karjus, kes võitsid Margot Lamberti ja Vimala Heriau 21:16, 21:16.

Kohtumises Costa Ricaga oli eeldatav soosik Eesti, mis suudeti realiseerida ka 5:0 võiduks. Kati-Kreet Marran ja Karl Kert üksikmängudes, Hannaliina Piho ja Matis Kaart segapaarismängus, Liisa Tannik ja Hannaliina Piho ning Karl Kert ja Marcus Lõo paarismängudes ei andnud oma vastastele geimigi ning kõik mängud võideti kindlalt kahes geimis.

Peale ühte puhkepäeva ootavad Eesti noori ees kohamängud, kus vastamisi minnakse alagrupi teises pooles teise koha saanud võistkonnaga, kes selgub Soome, Bulgaaria ja Hollandi vahel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles