Ivanov kohtub kodusel turniiril maailma kunagise 36. reketiga

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Ivanov.
Vladimir Ivanov. Foto: Erakogu

Laagri tennisekeskuses toimuv Paf Open on jõudnud otsustavate mängudeni. Viimaste eestlastena on võistlustules Vladimir Ivanov ja Kenneth Raisma, kes mängivad täna paarismängus poolfinaalis ja võitlevad üksikmängus veerandfinaalkohtade eest.

Päeva esimene kohtumine algab kell 14, kui Raisma on vastamisi Alexander Vasilenkoga (ATP 676) Venemaalt, kes esimeses ringis võitis Mattias Siimarit. Sellele järgnevas mängus on Vladimir Ivanovi vastaseks Karol Beck, kes pääses põhiturniirile kvaifikatsioonist.

Becki edetabelikoht teise tuhande lõpus ei näita tema tegelikke oskuseid. 34-aastane slovakk on üle kümne aasta esisajasse kuulunud ja oli 2005. aastal kõrgel 36. kohal. Terve hooaja vahele jätnud Beck alustas võistlustega alles neli kuud tagasi ja pole jõudnud veel edetabelipunkte piisavalt koguda. Paf Openil on ta esinenud väga kindlalt.

Siis saavad meie mehed ühe mängu puhata, aga päeva viimases kohtumises võistlevad nad paarismängu poolfinaalis. Teisel pool võrku on jälle Karol Beck, kelle paariliseks on 17-aastane Artjom Dubrivnõi Venemaalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles