Rooba: paberil näeb Eesti koondis hea välja

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eestiparim hokimees Robert Rooba loodab, et täna Tallinnas algava Balti karikaturniiriga pannakse alus vägevale traditsioonile, mis saab jätku ka järgmistel aastatel. «Eesti ja Leedu hoki elavdamiseks on see turniir väga oluline. Olgugi et Läti mängib siin oma nii-öelda klubide koondisega, on neil kindlasti korraliku kvaliteediga meeskond. Meie ja Leedu mäng on aga väga põhimõtteline heitlus,» sõnas ta. 

Baltikumi jäähoki on tähendanud siiani peamiselt Läti koondise üksikuid välgatusi MMil ja olümpiaturniiridel ning Eesti ja Leedu koondise pusimisi esimese ja teise divisjoni piiril. Seepärast poleks KHLi taustaga mängijatest kubiseval Läti koondisel sellisel turniiril mängimisel vähimatki pinget ning Tallinna tuleb Läti meistrivõistlustel osalevatest amatöörmängijatest koosnev seltskond.

Rooba peab eriti oluliseks pühapäevast mängu Leeduga. Mullu suudeti nad olümpia valikturniiril alistada, kuid MMil jäädi leedulastele omakorda alla. Seega võiks seekord olla kodujääl tasumise tund. «Olgu mis on, meie läheme igal juhul kõiki mänge võitma,» kinnitas Rooba.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles