Meistriliiga kuu parimateks valiti Frantsev ja Kabajev

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Frantsev.
Sergei Frantsev. Foto: Raul Mee

Jalgpalli Eesti meistriliiga oktoobrikuu parim treener oli Nõmme Kalju  juhendaja Sergei Frantsev. Parimaks mängijaks valiti liiga suurimaks väravakütiks tõusnud Jevgeni Kabajev (JK Sillamäe Kalev), kes oli möödunud kuul peatamatus hoos.

Frantsevi juhendamisel võitis Nõmme Kalju oktoobris viiest matšist neli ning 12 teenitud punkti hoiavad meeskonda jätkuvalt tiitliheitluses.

Sel hooajal vastaseid lausa 23 väravaga kostitanud Kabajev on olnud asendamatuks lüliks Sillamäe Kalevile. Oktoobrikuu neljas mängus lõi ründaja kokku lausa kuus väravat ja andis ühe resultatiivse söödu.

Meistriliiga kuu parimad saavad tänavu auhinnaks meened, mis on valmistatud Eesti Kunstiakadeemia (EKA) tudengite poolt. Samuti on parimatele auhinna välja pannud Postimees ja A. Le Coq.

Liiga viimane voor toimub homme, kui võib selguda Eesti meister. Kell 13.05 algavates mängudes lähevad vastamisi Nõmme Kalju FC – Tallinna FC Infonet (Hiiu staadion, otse: ETV), FC Levadia – FC Flora (Sportland Arena, otse: Postimees.ee), Paide Linnameeskond – JK Narva Trans (Paide kunstmuruväljak, otse: Postimees.ee), Pärnu Linnameeskond – Tartu JK Tammeka (Pärnu kunstmurustaadion, otse jalgpall.ee) ning Rakvere JK Tarvas – JK Sillamäe Kalev (Rakvere kunstmurustaadion, otse jalgpall.ee).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles