Koduse korvpalliliiga kuu parimaks valiti Olmre

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sten Olmre veel Kalev/Cramo särgis.
Sten Olmre veel Kalev/Cramo särgis. Foto: Liis Treimann

Käesoleva hooaja korvpalli Eesti meistriliiga esimese kuu parima mängija auhind antakse TTÜ mängumehele Sten Olmrele. Lisaks isiklikule panusele püsib Olmre klubi TTÜ hetkel liigatabeli teisel kohal, mis võrreldes eelmise hooaja sama ajaga on tubli edasiminek.

Sten Olmre osales TTÜ eest oktoobris neljas meistriliiga mängus keskmiselt ligi 34 minutit ja viskas keskmisel 20,3 punkti, võttis 3,8 lauapalli, andis 4,3 resultatiivset söötu ja tegi 3,3 vaheltlõiget. Visketabavus oli tal kahepunktivisetel 42,1 protsenti, kolmepunktivisetel 42,9 protsenti ning vabavisked sada protsenti (13/13).

Säravaima etteaste tegi Olmre kuu esimeses pooles võidumängus Rapla vastu, kus ta viskas 28 punkti, võttis maha kolm lauapalli, andis neli resultatiivset söötu ja tegi viis vaheltlõiget.

Veel olid nominentide hulgas Dominykas Milka ja Mandell Thomas (BC Tartu), Ivars Zvigurs (Valga-Valka), Thomas van der Mars ja Martin Paasoja (Rapla) ning Vaidotas Volkus ja Norman Käbin (Pärnu).

Kuu parimat korvpallurit valivad ajakirjanikud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles