Manchester City staar püüab Guardiolaga suhteid siluda

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pep Guardiola ja Yaya Toure (paremal)
Pep Guardiola ja Yaya Toure (paremal) Foto: SCANPIX

Manchester Citys jalgpalliklubis eksiili vajunud kunagine võtmemängija Yaya Toure on andnud käsu oma agendile lõpetamaks osapoolte vastasseis palluri mänguaja taastumise nimel.

Nimelt oli Pep Guardiola andnud mõista, et ei kavatse Toured meeskonda lisada enne, kui elevandiluuranniklase agent Dimitri Seluk vabandanud pole. Seluki süüteoks oli kriitiline suhtumine Toure Meistrite liiga koosseisust välja arvamisse. Lisaks kritiseerivale hoiakule oli ka agent sõnanud, et Toure tundis ennast Guardiola otsuse tõttu alandatuna, vahendab Soccernet.ee.

Ametlikus teadaandes sõnas aga 33-aastane keskväljamees: «Ma soovin vabandada, nii enda kui ka minu esindajate nimel. Väljaütlemised ei esinda minu vaadet klubi ning selle personali osas. Mul on Manchester City vastu tohutu austus ning soovin klubile ainult parimat.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles