M-Sport tahab järgmisel aastal MM-tiitlit. Mis saab Tänakust?

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sel hooajal on M-Spordi esipiloodiks norralane Mads Östberg. Tuleval hooajal võib sellesse autosse istuda Sebastien Ogier.
Sel hooajal on M-Spordi esipiloodiks norralane Mads Östberg. Tuleval hooajal võib sellesse autosse istuda Sebastien Ogier. Foto: SCANPIX

AUTORALLI. M-Spordi rallimeeskond pidi esialgse plaani järgi järgmisel nädalal kinnitama tulevaks aastaks oma põhitiimi sõitjateks Ott Tänaku ja Eric Camilli. DMACKi masina rooli pidi istuma mullu Tänakuga koos ühes võistkonnas sõitnud Elfyn Evans. Eile teatas aga M-Spordi boss Malcolm Wilson, et järgmisel nädalal ühtegi nime välja ei hõigata ning praegu on suurimaks sihiks Sebastien Ogieri palkamine.

Sel nädalal teatas viimastel hooaegadel autoralli WRC-sarja valitsenud Volkswagen, et nad taanduvad tipprallist. Nii on tulevaks hooajaks tööta nii neljakordne maailmameister Ogier kui ka Andreas Mikkelsen ning Jari-Matti Latvala.

Wilson soovib tekkinud olukorda nüüd maksimaalselt ära kasutada ning hankida Ogieri oma meeskonda. Loomulikult on M-Spordi bossi suur unistus jõuda MM-tiitlini.

«Olen veendunud, et meil on olemas auto, millega ta (Ogier) võib võita oma viienda MM-tiitli,» teatas Wilson eile Autospordile. «See ei ole mingi saladus, et ta on alati olnud minu esimene valik. Olime 2011. aastal lähedal tema palkamisele. Teen seekord kõik, et ta minu käest minema ei lipsaks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles